Ons team

Efficiënt en resultaatgericht werken kan pas met een toegewijd en ambitieus team. Bij Samoco is het management actief betrokken bij de dagelijkse leiding. Achter hen staan 150 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers. Klaar om elk project tot een goed einde te brengen.

Arne Depuydt

General Manager - Arne leerde Samoco kennen toen hij bij Sarens als business analyst werkte. Daar was hij verantwoordelijk voor het corporate M&A gebeuren. Arne begon zijn carrière bij BNP Paribas Fortis waar hij zich toelegde op financieringen van bedrijfsovernames. Hij heeft een master in toegepaste economische wetenschappen, is een lean six sigma green belt en heeft een young management program bij de Vlerick Business School achter de rug. Hij woont samen met zijn vrouw en zoontje in Ledeberg en is gepassioneerd door wintersport en basketbal.

Arne Depuydt

Peter Buyls

Sales & Operations Manager - Peter is de kleinzoon van mede-oprichter Paul Voois. Na zijn graduaat elektronica begon hij in 1992 bij het bedrijf en doorliep hij alle afdelingen. Van monteur tot kraanman en projectleider. Tussen 2001 en 2009 was hij aandeelhouder bij Samoco. Als uitgeweken Bruggeling woont hij samen met zijn vrouw en 2 kinderen in Nieuwenrode. Peter is een fervent liefhebber van fotografie en oldtimers.

Peter Buyls

Arnold Van Den Houte

Technical Solutions Manager - Arnold Van Den Houte is industrieel ingenieur van opleiding en begon zijn carrière bij Sarens in 1975. Ondertussen bouwde hij 38 jaar ervaring op bij zowel Samoco als Sarens. Kraanplanning, opbouwkranen, projectleiding, transport, buitenmontage, … Arnold beheerst alle activiteiten binnen het bedrijf. Momenteel neemt hij als Technical Solutions Manager de meest complexe projecten voor zijn rekening.

Arnold Van Den Houte

Jobs

Geïnteresseerd om bij Samoco te werken?

We hebben regelmatig boeiende vacatures. U komt terecht in een dynamische groep van gepassioneerde professionals, en kunt rekenen op een aantrekkelijke verloning met extra-legale voordelen.

Bekijk hier onze vacatures

close