Industriële Montage

Industriële Montage

Of het nu gaat om de installatie van honderden nieuwe machines tijdens een nieuwbouwproject, de vervanging van apparaten tijdens een shutdown of de manipulatie van een enkel apparaat dat moeilijk toegankelijk is in de fabriek: wij zijn de specialisten die u nodig heeft.

Mechanische montage van industriële apparaten, hoofdzakelijk in de procesindustrie. Rigging, mechanische werken, en hijsen gaan hand in hand om de klant een totaaloplossing aan te bieden.

 

Dankzij onze uitgebreide ervaring zijn we ideaal gepositioneerd om onze klanten te helpen bij de succesvolle uitvoering van hun project. Of het nu gaat om de bouw van een nieuwe fabriek, de installatie van nieuwe apparatuur , een turnaround of shutdown, de uitbreiding van een fabriek of een verhuizing: we werken nauw samen met onze klanten zodat alle onderhouds-, montage-, zware hijs- en transportwerkzaamheden die voor het project vereist zijn, zo efficiënt mogelijk uitgevoerd worden.

 

We voelen ons thuis in alle industrieën die mechanische werken en hijs- & riggingswerken vereisen, maar onze voorkeur gaat uit naar de industriële montage in de procesindustrie: petrochemie, voedselverwerking, metallurgie, afvalverwerking, farmaceutica.

Peter Buyls

Sales / Key Account Manager

Chemie / Petrochemie / Heavy Industrie

peter.buyls@samoco.be

Bart Kinat

Business Unit Manager Limburg

Carl van Oudheusden

Sales / Key Account Manager