Industriële Verhuis

Industriële Verhuis

Samoco heeft meer dan 40 jaar ervaring in de sector en dus een ongeëvenaarde expertise in het verplaatsen van zware machines.

Onze hoog opgeleide medewerkers zijn experts in het installeren en verplaatsen van zware machines van de ene locatie naar de andere, veilig, kosteneffectief en met een minimale verstoring van de productie.

We kunnen projecten van elke omvang leveren, van de installatie van één machine op een bestaande locatie tot de verhuizing van hele fabrieken van het ene land of continent naar het andere.

Samoco biedt kant-en-klare oplossingen voor industriële verhuizingen. We hebben de kennis die nodig is om de opdracht te beoordelen en de beste industriële hijsapparatuur om de taak uit te voeren. Het is een zeer gespecialiseerde taak aangezien de gebruikte apparatuur vaak zeer gevoelig is en elke verplaatsing moet gebeuren zonder fouten of beschadigingen. Deze kant-en-klare oplossing is de kern van elk onderdeel van het gespecialiseerde Samoco-proces, van het hijsen van de machines op het transportmaterieel tot het veilig houden ervan tijdens de reis.

We zorgen ervoor dat al onze hefportalen, elektrische pick & carry-kranen, installatiemateriaal en transportvoertuigen steeds uitgerust zijn met de nieuwste beschikbare technologieën. Of u ons nu nodig hebt om uw productielijn volledig te verplaatsen of enkel een deel van een machine te assembleren, apparatuur te verplaatsen naar een andere stad of naar een ander continent, wij hebben de apparatuur die u nodig hebt.

 

Peter Buyls

Sales / Key Account Manager

Chemie / Petrochemie / Heavy Industrie

peter.buyls@samoco.be

Bart Kinat

Business Unit Manager Limburg

Carl van Oudheusden

Sales / Key Account Manager